Být v zimě na horách a hýbat se na čerstvém vzduchu je nejenom zdravé, ale hlavně je to velká zábava a dobrodružství. Samozřejmě pokud je sníh. V Krkonoších ho máme pořád dost, takže se tu vaše děti vyřádí jako nikde jinde. Mohou lyžovat a jezdit na snowboardu nebo se to naučit. Ve SkiResortu se dá taky bobovat, sjet nejdelší sáňkařskou cestu v Česku, vyrazit na výlet se sněžnicemi a vyzkoušet snowtubing nebo bobovou dráhu Takže pokud je doma nemůžete dostat od mobilu, tady s tím problém určitě nebude

6 lyžařských areálů a největší lyžařská škola v Česku

V případě, že vaše děti lyžovat nebo jezdit na snowboardu umí, na jeden skipas u nás s nimi projedete 50 kilometrů sjezdovek v 6 areálech. Ty jsou propojené skibusy nebo rolbou SkiTour. Nejdelší svahy mají ke 3 kilometrům a na několika z nich se svezete i večer. U hlavních sjezdovek jsme rozmístili 6 LIVE parků, jak říkáme našim výukovým plochám. Na nich učí 200 zkušených instruktorů, takže pokud děti na své první obloučky teprve čekají, SkiResort je to pravé místo, kde začít. 

  • Skipas koupíte našem e-shopu
  • K dalším informacím o výuce v LIVE parcích tudy. A skvělá zpráva! V březnu plánujeme týden, ve kterém nabídneme skupinovou lyžařskou výuku zdarma. Detaily doplníme již brzy na našem webu a sociálních sítích.   
  • Tady zjistíte, které dny si večer zalyžujete na Černé hoře, v Peci pod Sněžkou nebo ve Velké Úpě.

Skialpy pro celou rodinu

Rádi byste poznali hory trochu jinak, než jen ze sjezdovky nebo z vleku? Vyzkoušejte skialp. U nás najdete všechno, co do začátku potřebujete. V půjčovnách máme sety pro dospělé i děti a naši zkušení průvodci vyberou takovou trasu, aby vyhovovala celé rodině. 

  • Jak poznat zimní hory trochu jinak, zjistíte tady. 

Svezte se na saních, zkuste bobovku nebo sněžnice

Jsou dny, kdy se člověku do lyžáků nebo snowboardových bot prostě nechce. A jsou chvíle, kdy je jeden naopak rád, že si je může po celém dni na svahu sundat. Přesně pro tyhle příležitosti máme v zásobě sáňkování, snowtubing, bobován, bobovou dráhu nebo sněžnice. Naše sáňkařská cesta je dokonce nejdelší v Česku a s průvodcem si ji můžete sjet i navečer. A vrtá vám hlavou, co je snowtubing? Nasednete na velký nafouknutý kruh a jedete dolů po 40 metrů dlouhé trati. Velká zábava!

  • S Černohorskou sáňkařskou cestou, na které se jezdí už 100 let, vás seznámíme tady. 
  • Snowtubing si zkusíte v Jánských Lázních a bobování v Peci pod Sněžkou pobaví celou rodinu. 
  • Na bobovce posvištíte rychlostí až 40 kilometrů v hodině! Jezdíme až do večera.
  • Se sněžnicemi a zkušeným průvodcem poznáte ta nejkrásnější místa východních Krkonoš. 

Snowpark, Funpark a Funline

Když už není třeba tolik pilovat techniku, hlavně starší děti si chtějí zkusit, co všechno se s lyžemi a snowboardem vlastně dá dělat. Abychom uspokojili jejich zvědavost, ve Snowparku a Funparku  pro ně každý rok na několik dní postavíme překážky, terénní vlny a skoky. Zábavná trať Funline je pro změnu vybavená klopenými zatáčkami a tunelem. Je navržená tak, aby si na ní užili i méně zkušení lyžaři. 

  • Snowpark najdete v horní části Zahrádek a Funpark v dolní části Javoru. Na webu se taky dozvíte, jestli máme otevřeno.  
  • Funline si sjedete v Peci pod Sněžkou a v Černém Dole.